Dwarsfluitlespraktijk
De Zuiderfluiter
Deze lessen zijn bedoeld voor jonge kinderen die graag dwarsfluit willen leren spelen, Je krijgt les op een kunststof dwarsfluit. We werken met de methode “Fluiten met visjes”. In het begin lezen we geen noten maar “kikkervisjes”. Hierdoor kunnen de kinderen al snel een paar liedjes op de fluit spelen. De kikkervisjes zijn bedoeld als opstapje naar het notenlezen. De lessen zijn speels van karakter, zeer afwisselend en met veel muziekspelletjes. Zo leren de kinderen op een speelse manier de dwarsfluit en het notenschrift kennen. De lessen worden gegeven in groepjes van 3 à 4 kinderen. Leslocatie: Wijkcentrum Màrkant, Wite Mar 7, Leeuwarden (Zuiderburen) Aanmelden kan tot 10 mei 2018! Telefonisch, via e-mail of via het contactformulier op de website.
Fluiten met visjes  Groepsles dwarsfluit voor kinderen van 5 t/m 7 jaar
9 lessen op maandag of woensdag maandag: 16:15 - 17:00 uur Start: maandag 14 mei 2018 woensdag:  15:00 - 15:45 uur Start: woensdag 16 mei 2018
Kosten: € 6,- per les van 45 minuten Aanschaf lesboek: eenmalig € 12,- (Kunststof) dwarsfluit gratis te leen voor de duur van de cursus.